DSpace

Please use this identifier to cite or link to this item: http://tainguyenso.dut.udn.vn/handle/DUT/128
Title: Nghiên cứu đánh giá khả năng kết dính của gelatin và ứng dụng trong công nghệ thực phẩm
Authors: Đinh, Văn Bình
Advisor: Phan, Thế Anh, TS
PGS.TS. Đặng, Minh Nhật
Issue Date: 2017
Publisher: Trường Đại học Bách khoa - Đại học Đà Nẵng
Description: Chuyên ngành: Công nghệ thực phẩm; Mã số: 60 54 01 01; 99 trang
URI: http://tainguyenso.dut.udn.vn/handle/DUT/128
Appears in Collections:LV.Công nghệ Thực phẩm

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
DINHVANBINH.TT.pdfTóm tắt721.1 kBAdobe PDFbook.png
 Sign in to read
DINHVANBINH.TV.pdfToàn văn6.71 MBAdobe PDFbook.png
 Sign in to read


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

Google Scholar TM

Kiểm tra...