DSpace

Please use this identifier to cite or link to this item: http://tainguyenso.dut.udn.vn/handle/DUT/128
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorPhan, Thế Anh, TS-
dc.contributor.advisorPGS.TS. Đặng, Minh Nhật-
dc.contributor.authorĐinh, Văn Bình-
dc.date.accessioned2018-03-12T04:23:13Z-
dc.date.available2018-03-12T04:23:13Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.urihttp://tainguyenso.dut.udn.vn/handle/DUT/128-
dc.descriptionChuyên ngành: Công nghệ thực phẩm; Mã số: 60 54 01 01; 99 trangvi
dc.language.isovivi
dc.publisherTrường Đại học Bách khoa - Đại học Đà Nẵngvi
dc.titleNghiên cứu đánh giá khả năng kết dính của gelatin và ứng dụng trong công nghệ thực phẩmvi
dc.typeThesisvi
Appears in Collections:LV.Công nghệ Thực phẩm

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
DINHVANBINH.TT.pdfTóm tắt721.1 kBAdobe PDFbook.png
 Sign in to read
DINHVANBINH.TV.pdfToàn văn6.71 MBAdobe PDFbook.png
 Sign in to read


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

Google Scholar TM

Kiểm tra...