Please use this identifier to cite or link to this item: http://tainguyenso.dut.udn.vn/handle/DUT/4046
Title: Nghiên cứu đánh giá khả năng kết dính của gelatin và ứng dụng trong công nghệ thực phẩm
Authors: Đinh, Văn Bình
Issue Date: 2017
Publisher: Trường Đại học Bách khoa - Đại học Đà Nẵng
Description: 
Chuyên ngành: Công nghệ thực phẩm;
Mã số: 60 54 01 01; 99 trang
URI: http://tainguyenso.dut.udn.vn/handle/DUT/4046
Appears in Collections:LV.Công nghệ thực phẩm

Files in This Item:
File Description SizeFormat Existing users please Login
DINHVANBINH.TT.pdfTóm tắt721.1 kBAdobe PDF
    Request a copy
DINHVANBINH.TV.pdfToàn văn6.71 MBAdobe PDF
    Request a copy
Show full item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.