Please use this identifier to cite or link to this item:
http://tainguyenso.dut.udn.vn/handle/DUT/4046
Title: | Nghiên cứu đánh giá khả năng kết dính của gelatin và ứng dụng trong công nghệ thực phẩm | Authors: | Đinh, Văn Bình | Issue Date: | 2017 | Publisher: | Trường Đại học Bách khoa - Đại học Đà Nẵng | Description: | Chuyên ngành: Công nghệ thực phẩm; Mã số: 60 54 01 01; 99 trang |
URI: | http://tainguyenso.dut.udn.vn/handle/DUT/4046 |
Appears in Collections: | LV.Công nghệ thực phẩm |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | Existing users please Login |
---|---|---|---|---|
DINHVANBINH.TT.pdf | Tóm tắt | 721.1 kB | Adobe PDF | Request a copy |
DINHVANBINH.TV.pdf | Toàn văn | 6.71 MB | Adobe PDF | Request a copy |
CORE Recommender
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.