Please use this identifier to cite or link to this item: http://tainguyenso.dut.udn.vn/handle/DUT/4045
Title: Nghiên cứu biến tính Gelatin da cá ngừ đại dương bằng một số dịch chiết tự nhiên
Authors: Lê, Thỵ Xuân Thư
Keywords: Công nghệ thực phẩm;Gelatin;Cá ngừ;Dịch chiết
Issue Date: 2016
Publisher: Trường Đại học Bách khoa - Đại học Đà Nẵng
Abstract: 
Luận văn gồm 3 chương. Chương 1: Tổng quan; Chương 2: Đối tượng và phương pháp nghiên cứu; Chương 3: Kết quả và thảo luận.
Description: 
LV. Mã số: 60.54.01.01; 92 tr
URI: http://tainguyenso.dut.udn.vn/handle/DUT/4045
Appears in Collections:LV.Công nghệ thực phẩm

Files in This Item:
File Description SizeFormat Existing users please Login
3.LV.80821.LeThyXuanThu.TT.pdfTóm tắt5.37 MBAdobe PDF
    Request a copy
3.LV.80821.LeThyXuanThu.TV.pdfToàn văn31.73 MBAdobe PDF
    Request a copy
Show full item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.