Please use this identifier to cite or link to this item:
http://tainguyenso.dut.udn.vn/handle/DUT/4045
Title: | Nghiên cứu biến tính Gelatin da cá ngừ đại dương bằng một số dịch chiết tự nhiên | Authors: | Lê, Thỵ Xuân Thư | Keywords: | Công nghệ thực phẩm;Gelatin;Cá ngừ;Dịch chiết | Issue Date: | 2016 | Publisher: | Trường Đại học Bách khoa - Đại học Đà Nẵng | Abstract: | Luận văn gồm 3 chương. Chương 1: Tổng quan; Chương 2: Đối tượng và phương pháp nghiên cứu; Chương 3: Kết quả và thảo luận. |
Description: | LV. Mã số: 60.54.01.01; 92 tr |
URI: | http://tainguyenso.dut.udn.vn/handle/DUT/4045 |
Appears in Collections: | LV.Công nghệ thực phẩm |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | Existing users please Login |
---|---|---|---|---|
3.LV.80821.LeThyXuanThu.TT.pdf | Tóm tắt | 5.37 MB | Adobe PDF | Request a copy |
3.LV.80821.LeThyXuanThu.TV.pdf | Toàn văn | 31.73 MB | Adobe PDF | Request a copy |
CORE Recommender
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.