DSpace

Please use this identifier to cite or link to this item: http://tainguyenso.dut.udn.vn/handle/DUT/3090
Title: Hướng dẫn và chế tạo hệ thống sắp xếp bánh su kem
Authors: Cao, Đình Ái
Đặng, Minh Hiếu
Advisor: Đặng, Phước Vinh, TS.
Keywords: Băng tải
Băng chuyền
Đóng gói thực phẩm
Issue Date: 2022
Publisher: Trường Đại học Bách khoa - Đại học Đà Nẵng
Description: DA.CK.22.243; 103 tr
URI: http://tainguyenso.dut.udn.vn/handle/DUT/3090
Appears in Collections:DA.Kỹ thuật Cơ điện tử

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
7.DA.CK.22.243.CaoDinhAi.pdfThuyết minh17.85 MBAdobe PDFbook.png
 Sign in to read


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

Google Scholar TM

Kiểm tra...