Please use this identifier to cite or link to this item:
http://tainguyenso.dut.udn.vn/handle/DUT/3090
Title: | Hướng dẫn và chế tạo hệ thống sắp xếp bánh su kem |
Authors: | Cao, Đình Ái Đặng, Minh Hiếu |
Advisor: | Đặng, Phước Vinh, TS. |
Keywords: | Băng tải Băng chuyền Đóng gói thực phẩm |
Issue Date: | 2022 |
Publisher: | Trường Đại học Bách khoa - Đại học Đà Nẵng |
Description: | DA.CK.22.243; 103 tr |
URI: | http://tainguyenso.dut.udn.vn/handle/DUT/3090 |
Appears in Collections: | DA.Kỹ thuật Cơ điện tử |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
7.DA.CK.22.243.CaoDinhAi.pdf | Thuyết minh | 17.85 MB | Adobe PDF | Sign in to read |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.