Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienso.dut.udn.vn/handle/DUT/5004
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Nhóm 2 | |
dc.date.accessioned | 2024-11-11T06:48:54Z | - |
dc.date.available | 2024-11-11T06:48:54Z | - |
dc.date.issued | 2022 | |
dc.identifier.uri | http://thuvienso.dut.udn.vn/handle/DUT/5004 | - |
dc.language.iso | vi | vi |
dc.subject | Giấy chỉ thị | vi |
dc.subject | Chất chỉ thị | vi |
dc.subject | Bắp cải tím | vi |
dc.title | Sử dụng bắp cải tím làm chất chỉ thị axit - bazơ | vi |
dc.type | Other | vi |
item.openairetype | Other | - |
item.languageiso639-1 | vi | - |
item.openairecristype | http://purl.org/coar/resource_type/c_18cf | - |
item.grantfulltext | restricted | - |
item.fulltext | Có toàn văn | - |
item.cerifentitytype | Publications | - |
Appears in Collections: | Tài liệu học tập STEM |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | Existing users please Login |
---|---|---|---|---|
STEM.CM.20.pdf | Tài liệu | 787.6 kB | Adobe PDF |
CORE Recommender
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.